Ahir dimecres a la tarda, hi va haver una reunió urgent convocada al Palau de la Generalitat pel president, Ximo Puig.

Amb ell i el Conseller d’Educació, Cultura i Esports, Vicent Marzá, es van reunir l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, amb els seus regidors, Guillem Alsina, Jordi Moliner i Begoña López, el president i vicepresident del Club Natació Vinaròs, Manolo Ramírez i Sergio Bordes i com a testimoni, el delegat territorial de la Generalitat a Castelló, Adolf Sanmartín.

A la reunió, que va durar més d’1 hora, es va aprovar una gran notícia per a la ciutat de Vinaròs. La piscina que semblava que ja estava totalment descartada, torna a ser una realitat, gràcies a la nova fórmula ideada pel president Ximo Puig.

Després de la insistència de l’alcalde i del Grup Socialista de Vinaròs, s’ha arribat a un extraordinari acord per a la construcció de la tan desitjada piscina coberta.

Però no es construirà en cap de les dues ubicacions anteriors i per descomptat, no es farà amb els fons previstos del Pla Camps, després de l’anul·lació de l’acord del Ple, pel contenciós administratiu, davant la denúncia del PP.

La piscina es construirà al Camp Servol, al costat del nou col·legi, així es podrà finançar en part com una instal·lació esportiva del futur col·legi.

La Conselleria d’Educació destinarà 2 milions d’euros per a la seva construcció i el mig milió d’euros restants, l’aportarà el Club Natació Vinaròs, amb donatius dels seus socis als quals els ha tocat la loteria de Nadal.

Com a compensació, el Club Natació Vinaròs, tindrà l’explotació de la piscina durant 20 anys. L’ajuntament durant aquest període, es farà càrrec de les despeses de llum, aigua i Ibi de la instal·lació