Foto oficial dels nedadors del Club natació Benicarló

0
Foto oficial CNB 2019
  • Diumenge 23 de Desembre de 2018, es va fer la fotografia oficial dels nedadors del Club Natació Benicarló, de totes les seues categories.

Tot i que no va ser possible ajuntar-los a tots, una part molt important dels socis i dels nedadors es reuniren davant de la piscina municipal per a deixar esta impactant imatge per a la història de la natació local.

El club, actualment, disposa d’una quantitat de practicants de la natació, de totes les franges d’edat, que supera tots els registres històrics del CN Benicarló. 

Està format per 400 socis i prop de 500 esportistes.

La junta directiva del club està especialment orgullosa de dirigir un club que, possiblement, és el més nombrós de tota la comarca.

L’amplíssima base que s’està formant ara, amb una majoria de nedadors molt joves, pot donar fruits, dintre d’uns pocs anys, formant un club en el qual el teixit social i esportiu serà molt sòlid. 

Per a que tota esta massa d’esportistes arribe a consolidar-se es necessitarà, sense ambigüitats, el suport ferm, també, de l’administració local. 

I és que caldrà tindre la piscina municipal perfectament funcional i organitzada per a que tot aquest gran nombre de nedadors puga practicar el seu esport en unes condicions d’ús, d’espai i econòmiques, per al Club de Natació Benicarló, raonablement satisfactòries. En cas contrari, el CNB, segurament, es veurà abocat a buscar altres alternatives que, indefectiblement, passen per garantir la supervivència d’aquest teixit esportiu que tant ha costat aconseguir, i que tan important és per al club i per a la ciutat, tot i que siga amb altres instal·lacions.

 — 

www.clubnataciobenicarlo.com

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here