• El mític conte “ Hansel i Gretel “ apertura amb total èxit i entrades exhaurides la temporada de Xarxa Ulldecona.

Dissabtes de Teatre ha obert este dissabte la nova temporada teatral amb l´adaptació molt musical de l´obra dels germans Grimm.

La companyia La Roda Produccions, especialista en contar històries clàssiques, ha fet una fantàstica adaptació a partir de projeccions d´imatges en moviment com a element escenogràfic, il.luminació , amb molt material digital i un repartiment actoral de gran vàlua.

La Xarxa Ulldecona enceta la divuitena temporada de teatre familiar amb públic provinent de les comarques de l´Ebre i Maestrat.

La propera funció serà dissabte 2 d´octubre coincidint amb la festa descentralitzada dels 25 anys de la Fundació Xarxa, amb l´actuació de la companyia de referència de la música familiar El Pot Petit i amb entrades que s´estan venent a un ritme frenètic.

Amb motiu del 25è aniversari de la Fundació Xarxa

Més d’una vintena de municipis programen espectacles de teatre familiar el primer cap de setmana d’octubre arreu de Catalunya

  • Les propostes inclouen espectacles de teatre, pallassos, circ, musicals i titelles que arribaran a les quatre províncies catalanes
  • Es tracta d’una iniciativa impulsada pels voluntaris de la Fundació Xarxa que busca acostar la cultura a la societat i, especialment, als infants i joves

Amposta, Martorell, Tremp, Gavà, Igualada, Ulldecona, … Més d’una vintena de municipis d’arreu de Catalunya podran gaudir durant el primer cap de setmana d’octubre d’espectacles familiars als seus carrers, places i escenaris. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Fundació Xarxa, coincidint amb el 25è aniversari de la seva creació, i que té com a principal objectiu acostar la cultura a la població i transmetre l’interès pel teatre al públic infantil i juvenil.

Durant els dies 1, 2 i 3 d’octubre més d’una vintena de poblacions catalanes podran gaudir de les propostes que els Grups Xarxa han organitzat i en les quals hi seran representades arts escèniques molt diverses. Des de pallassos, circ, teatre, dansa o titelles, els espectacles estaran protagonitzats per algunes de les companyies professionals de referència dins el sector.

Segons destaca Lluís Hereu, president de la Fundació, “la raó de ser de la nostra entitat continua tenint vigència 25 anys després. Com a societat hem de garantir que tothom tingui accés a la cultura i, molt especialment, transmetre als més petits els valors que el teatre familiar representa”. En aquest sentit, des de l’entitat reiteren que la crisi de la Covid-19 no només afecta la indústria cultural, sinó que també posa en perill l’accés a la cultura d’una part de la ciutadania.

Consulta els espectacles de cada municipi aquí:

https://fundacioxarxa.cat/agenda.php