NOTA DE PREMSA

  • D’aquestes, un 36% ho va fer per preparar millor els seus exàmens i realitzar treballs acadèmics. Les xifres no han deixat d’augmentar campanya a campanya, el que mostra la bona acollida que està tenint aquesta iniciativa, que enguany va ampliar la seua durada.

 

Vinaròs, 26/02/2018

 

Durant l’última campanya nadalenca del Biblioestudi, que es va dur a terme del 15 de desembre de 2017 al 5 de febrer de 2018, un total de 7.936 persones van utilitzar les instal·lacions i els serveis de la Biblioteca Municipal, 436 més que en l’edició 2016-17 . De tots ells, 2.889 usuaris ho van fer per preparar millor els seus exàmens i realitzar treballs acadèmics.

I és que aquesta iniciativa, ha recordat el regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Marc Albella, “neix precisament per cobrir la necessitat d’un espai d’estudi per als estudiants de la localitat i any amb any s’està consolidant, tal com mostren les xifres de resultats “.

El mes que reflecteix un major increment és desembre, passant de 1.164 usuaris a 2.442 i descendeix durant les celebracions de Carnaval. Les dones majors de 14 anys han estat el perfil més habitual. Aquest increment es deu, en part, a l’augment del nombre de dies del Biblioestudi, en ampliar l’horari d’obertura durant una setmana més que en anteriors edicions i obrir mig dia durant Sant Sebastià.

“També el coneixement dels usuaris d’aquesta ampliació d’horaris i la millor difusió d’aquesta iniciativa han afavorit que edició rere edició la progressió sigue satisfactòria”, ha assenyalat Albella, que ha destacat que “tenim un bon aprofitament d’aquest servei durant els caps de setmana, amb un 36% del total d’usuaris registrats en dissabtes i diumenges “. La propera edició es durà a terme durant la temporada de primavera, on de nou s’espera tenir èxit en aquesta iniciativa que, des 2016, impulsa la Biblioteca Municipal, depenent de la Regidoria de Cultura.