Select Page

Advertisement

Gonzalo Romero guanya el Concurs de Pintura Ràpida de Sant Jordi

Gonzalo Romero guanya el Concurs de Pintura Ràpida de Sant Jordi

En el marc de la Mostra d’Oficis Tradicionals, aquesta vesprada el centre cívic ha acollit l’exposició i lliurament de premis de la segona edició del Concurs de Pintura Ràpida de Sant Jordi. En un acte presidit per l’alcalde, Iván Sánchez, el jurat -integrat per Mariola Nos, Román Doménech i García Bel- ha decidit atorgar a Gonzalo Romero Navarro el primer premi en la categoria principal i el segon premi a Pascual Gimeno Montalar.

Quant a la categoria infantil i juvenil, Alexandra Moguis i Xavi Esteller han sigut els guanyadors ex aequo, aconseguint tots dos el primer i únic premi.

Tant Sánchez, com la regidora de Cultura, Marisa Ramírez i els membres del jurat han destacat la gran qualitat i nivell de les obres presentades a concurs. En aquest sentit, Sánchez, ha apuntat que el fet de comptar amb un prestigiós jurat i amb la col·laboració del Grupo Forés, que finança els guardons, “és un recolzament per aspirar a que el concurs es converteixi en una important cita d’àmbit nacional”.

La temàtica del concurs era “Paisatges urbans circumscrits en el municipi de Sant Jordi” i els premis estan dotats amb 600 euros per al guanyador, que ha lliurat Sergio Forés en representació de l’empresa patrocinadora, i 200 euros per al segon classificat. Per la seua banda, Alexandra i Xavi han rebut material de pintura valorat en 80 euros i un trofeu.

L’acte ha servit també per fer el lliurament del premi al guanyador del I Concurs de Fotografia Festes Majors de Sant Jordi, que ha recollit el vinarossenc José Bautista; la seva obra ha il·lustrat el cartell anunciador de les Festes i la portada del programa.

Notícies per WhatsApp

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

Què li sembla que Ximo Puig separe les eleccions autonòmiques de les municipals?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

Vídeos recents

Loading...