NOTA DE PREMSA

  • Les reunions, que estan tenint molt bona resposta ciutadana, es reprendran el pròxim 23 d’agost amb l’assemblea programada a la Colònia Europa.

Vinaròs, 03/08/2017

Aquest 2 d’agost va concloure la primera ronda de les assemblees ciutadanes programades per a aquest any a Vinaròs, amb una àmplia participació i intercanvi d’idees i propostes entre l’Ajuntament i els veïns de la Costa Nord i Sud de la localitat.

En l’última reunió d’ahir a Cala Puntal, com es ve fent en cada trobada, es va informar de quina és la situació respecte a la problemàtica amb Correus, així com dels pròxims pressupostos participatius i de la creació dels nous consells de barri, que seran clau per a la posada en marxa d’alguns dels projectes del EDUSI.

Per la seua banda, els veïns van plantejar una sèrie de problemàtiques que són similars a les que l’equip de govern ha detectat ja en altres zones, relacionades principalment amb l’enllumenat, la neteja o estat dels carrers i els abocaments incontrolats en els punts verds, qüestions totes elles a les que ja s’està donant resposta.

A aquesta trobada, a més d’alguns representants del els partits de l’oposició, va assistir l’alcalde Enric Pla, al costat dels regidors: Hugo Romero, de Govern Obert, David Adell, de Recursos Humans, Marc Albella, de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, i Jan Valls, d’Urbanisme.

“Estem molt satisfets amb els resultats aconseguits en aquestes reunions veïnals, que ens permeten conèixer de primera mà les necessitats dels veïns de cada zona i tenir un contacte més directe amb ells per poder-los informar millor dels projectes i treballs en els quals l’Ajuntament està treballant “, ha indicat Romero.

El regidor ha afegit que, després d’aquesta primera ronda d’assemblees, el proper 23 d’agost comença una segona en la Colònia Europa i, posteriorment, amb els veïns dels barris més propers al nucli urbà fins a completar el calendari de reunions previstes aquesta temporada.