• Permetint-me fer-los saber que estem molt contents de la gran aceptació que està tenint la nostra campanya de replegada de signatures per la reobertura del JJ Cinema de Vinaròs.
Aquesta setmana, aprofitant el gran event que supossa la celebració de la XX edició del Festival Internacional de Curtmetratges Agustí Comes, hem estat a la porta principal de la Plaça de Bous de Vinaròs (Vinaròs Arena) on hem pogut comprobar gratament la bona acollida de la nostra reivindicació.  Adjunto fotos de la replegada de signatures durant els dies de projecció dels curtmetratges.
Juntament amb la arreplegada de firmes per part dels membres de la Plataforma i simpatitzants durant les darreres setmanes i per diferents llocs de la localitat, ens complau poder informar-los que ja hem arribat a la cifra de 1.300 signatures i continuarem per a que siguen moltes més.
Cal dir que són molts els comerços de la nostra localitat que han recoltzat la nostra proposta i que dispossen als seus establiments de fulles per a que els seus clients puguen signar el seu suport al nostre manifest i en definitiva a la nostra reivindicació.
Com a membre de la plataforma agrair-los la seua cobertura i dispossició a comunicar les diferents actuacions que aquesta Plataforma durà a terme durant tot el mes de Juliol fins a la presentació en el plé del Ajuntament de totes les signatures arreplegades.