• CLUB NATACIÓ VINARÒS

David León Arán ha representat al CNV en el Campionat d’Espanya Absolut celebrat a la Piscina Olímpica Gaetà Huguet de Castelló, els dies 20,21 i 22 de novembre.

Celebrat baix un estricte control de normes de seguretat i retransmés en directe per la RFEN.

Agraïr a l’Ajuntament de Castelló per haver fet possible que aquest campionat és celebre a la Ciutat de Castelló, impulsant l’esport i també a la FNCV per l’organització i fer que sigués un èxit.

David, es medía contra els millors nadadors del panorama nacional i com sempre la seua motivació era estar al màxim nivell per a treure lo millor de sí.

El divendres per la tarde nadava la dificil prova de 200 mtrs papallona i va mostrar la seua gran forma fent una increïble carrera en un temps de 1.59.08 baixant la seva millor marca personal de 2.00.58 aconseguida dos setmanes abans en el I Trofeu Federació. Record personal que el va situar en el sisé classificat nacional.

Dissabte matí nadava la seua altra prova: 200 mtrs esquena, aconseguint un temps de 2.01.09 i de nou una Millor Marca Personal que el va situar com a 12 classificat Nacional.

Uns bons resultats que demostren el gran nivell en que es trova el nostre nadador.

Fruit de la emoció afloren els sentiments, els records.. per això volem compartir les paraules que el nostre entrenador Albert Delmonte va dedicar a David en acabar la prova de papallona, nadador al que ha vist creixer, evolucionar, apendre dels errors i tindre grans èxits en el CNV:

“Avui el nostre nadador David León, ha aconseguit una gran fita: com es baixar de 2min en 200 papallona, i lluitar en els millors nadadors del país. Fins aqui tot molt de marketing del moment”.

Pero tornant del campeonat, en el cotxe, recordava els seus inicis: quan nadava en Isidro en categories inferiors, o els primers entrenos que va fer en mí a les 15.30 on poc a poc vaig vore la gran il.lusió que tenía aquell xiquet.

Recordava també quan en el seu primer Autonòmic el van descalificar per nadar papallona fent braçades alternes, quin disgust va agafar… , o quan la liava al vestuari tirant-se ensabonat pel terra… , o quan venía al entreno 1h antes a xarrar en Isidro i en mi.. , o la il.lusió dels seus primers entrenos en els més grans.., o quan va quedar 4art d’ Espanya en 200papallona i me va dir: Albert, fins que no baixe de 2 min, jo no me retiraré… 

Pues bé, avui ha arrivat el día  que ho ha aconseguit 1.59.08 i és brutal la satisfacció per a tots. 

Pero quant surt me diu, uns quants anys después: “de retirarme rés, encara me queden cartutxos” i jo, estic segur que realment és així.

David és l’exemple per a molts nadadors, no és ni el més gran ni el més fort, ni el que té més talent, però té algo que poca gent té:  una il.lusió i un amor pel que fa, infinit. 

Mai s’ha donat per vençut i segurament com tot esportista ha tingut més sensacions de fracàs que d’èxits. 

Pero avui, crec que toca que sigues el protagonista, que entengues que has fet un gran treball, i lo orgullosos que estem tots de tu.

També tenim que donar les gracies a la persona que ara està al teu costat día a día, que ha sapigut portar-te on ets ara, moltes gracies Lluis.

També voldría recordar a la persona que per a mi és més important en el èxit de David, no sols esportiu, si no acadèmic, esportiu i sobre tot com a persona, David ha sigut criat, estimat, format, educat i alimentat per la seua abuela, una senyora que es va fer carrec d’ell quan David era un crio de 2/3 anyets… és evident que ho va fer MOLT BE, gran treball TONICA, pots estar ben orgullosa.”

Unes paraules que descriuen a David tal com és. Estem més que orgullosos del nostre nadador David, que porta el nom del CNV i de Vinaròs als nivells més alts competitius.

Es un referent per als nostres nadadors més menuts i també per als grans, pero no només per ser un gran nadador sino per ser millor persona.

Enhorabona David i a continuar donant- nos alegries !!!

En breu disfrutarem de la Copa Nacional de 2ª Divisió, on el nostre equip masculi lluitarà per aconseguir uns bons resultats !!!

Som equip !!! Som CNV !!!