Aquest matí ha estat necessària la presència de la Policia Local de la ciutat, per moderar aquesta platja mentre que a les platges annexes de la Marchica, Gurugú i la Caracola, els banyistes respecten més les mesures de seguretat i distàncies, com hem pogut comprovar en el transcurs del matí.

Cal destacar la professionalitat dels socorristes de l’empresa Provita, que actuen a les platges de la localitat, ja que disposen d’aquest servei.

Cal destacar el malestar que alguns banyistes que eren a la platja del Gurugú aquest mateix matí de diumenge, han reclamant la presència i contractació del servei de socorristes en aquesta platja atès que s’ha adaptat, llevant els desnivells de les pedres, però no a dotat de protecció i seguretat a tants quilòmetres que els banyistes podrien disftutar, ja que les medidad sanitàries pel COVID recomanen distàncies de metre i mig

La platja de Gurugú és una platja no vigilada. I a l’igual que la de l’Morrongo i la Marchica haurien de tenir contractat el servei de socorrisme.