• Si els ajuntaments es coneixen també com la casa del poble, a Canet lo Roig aquesta denominació mai ha sigut més encertada.
 

El consistori ha canviat el seu aspecte per a donar cabuda als 42 xiquets i xiquetes que dilluns que ve iniciaran el curs 2019-2020. La biblioteca, el saló de plens, i fins i tot el despatx de l’alcaldessa s’han dotat amb el mobiliari i els elements necessaris per a allotjar a la comunitat educativa i a l’alumnat i impartir les classes. 

Aquesta és la solució per la qual ha optat l’equip de govern local,  juntament amb la inspecció educativa  i la direcció del col·legi, per a solucionar la falta d’aules prefabricades ocasionada per la demora, per part de la Conselleria d’Educació, en l’adjudicació del lloguer i muntatge de les instal·lacions educatives provisionals.

“Considerem que és la solució més idònia i, d’aquesta forma, els alumnes podran començar les classes amb normalitat i no serà necessari retardar l’inici de curs fins que puguem disposar de les aules prefabricades”, ha explicat l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés.

L’Ajuntament no serà l’únic espai que allotjarà als escolars. Altres dependències de titularitat municipal, com el teleclub, també han sigut transformades eventualment  en sales educatives, “el Teleclub s’ha condicionat per als xiquets i xiquetes d’Infantil; a més, es tancarà la plaça situada davant de l’Ajuntament amb la finalitat de donar-li ús de pati on els escolars puguen gaudir de l’esbarjo”, va explicar Pallarés.