Del 4 al 10 d’abril 3 professores de l’IES RAMÓN CID van estar fent una activitat de jobshadowing al Liceo Artistico Statale Catalano de Palerm. Durant eixos 5 dies, sota el paraigües d’un projecte Erasmus +, les professores van estar observant com s’impartien les classes utilitzant la metodologia CLIL (en aquest cas ensenyar continguts d’història de l’art en anglés) i com el sistema educatiu italià atèn als alumnes “diversament hàbils”.

 

L’objectiu d’aquestes estades que l’IES RAMÓN CID ha fet durant els darrers 4 anys (Estambul, Zilina, Genova, Ostrava, Palerm i ben aviat Bialystok) és veure de quina manera altres escoles i països aporten solucions a problemes educatius comuns i implementar allò que pot millorar l’aprenentatge. A més a més, el què es busca a través del diversos projectes Erasmus + és la projecció europea de l’IES Ramón Cid i de Benicarló.

 

Uns dels fruits més visibles que han donat els jobshadowings ha estat l’intercanvi d’estudiants amb el Gimnazium Bilingüae de Zilina, ja que aquest és el segón any que es fa i la possibilitat que el curs vinent se’n faça d’altre amb Palerm.

 

Per al peu de foto escriure: En la foto es veu l’entrega dels obsequis (típics pastissets benicarlandos, capça i imans amb forma de carxofa que fan a l’IVADIS) que les professores de l’IES RAMÓN CID fan al Director del Liceo Artístico Catalano.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here