• Cada curs durant el mes de  gener, el departament d’Educació Física de  l’IES J. Vilaplana organitza la tradicional esquiada,  una activitat extraescolar que garanteix  el gaudi a tot l’alumnat que hi participa. Enguany, del 20 al 24 de gener, un total de 53 alumnes amb el professorat acompanyant es van desplaçar fins a Boí Taüll, una estació d’esquí que compta amb les cotes més altes del Pirineu català i una privilegiada situació que garanteix neu d’excel·lent qualitat.

Durant aquests 5 dies van realitzar diverses activitats. Als matins, després d’un bon desdejuni carregat d’energia, marxaven cap a l’estació d’esquí on els esperaven les monitores i els monitors que els instruïen durant 4 hores (de 10 a 12h i de 14 a 16h). Allà van poder gaudir dels més de  47.000 metres esquiables distribuïts en 47 pistes de diferent dificultat. Acabades les classes disposaven , a més, d’una hora lliure que els servia per repassar tot allò que havien aprés al matí. A les vesprades van realitzar activitats de tot tipus entre les quals destaquen especialment, per l’èxit que van tenir entre l’alumnat, la sessió de relaxació a l’Spa, l’Scape Room i el futbolí humà.  A les nits també  van poder fer gresca a la discoteca de l’hotel Taüll, on van gaudir de diversos espectacles organitzats especialment per a l’alumnat.  En aquestes jornades no van faltar tampoc les típiques batalles amb boles de neu enmig d’un paratge idíl·lic amb el color blanc com a protagonista.

Tot plegat, una atractiva experiència plena de valors i creixement personal, convivència, diàleg, respecte i, sobretot, d’activitat física saludable.