II edició de la campanya “Comprar a Vinaròs té premi”

0
oznor
  • Domènec Fontanet, regidor d’Activitat Econòmica, Turisme, Comerç i Consum de l’Ajuntament de Vinaròs, ha presentat avui la II edició de la campanya “Comprar a Vinaròs té premi” que tindrà lloc del 1 al 31 d’octubre.

Aquesta campanya comercial té per objectiu el reforçament del comerç local i de proximitat per tal de donar suport a tots els comerços de la nostra ciutat que durant l’any fan l’esforç de mantenir viu el seu negoci i oferir els seus productes. Des de la Regidoria de Comerç, es vol ajudar al comerç local a fidelitzar als seus clients i seguir fent de Vinaròs el referent comercial de la nostra comarca.

“Comprar a Vinaròs té premi” és una campanya comercial que es basa en el sorteig de 10 premis d’un xec regal de 100€ cadascun, es a dir, es regalaran un total de 1000€. En aquesta campanya, tots els comerços de la nostra ciutat que vulguin adherir-se tindran una butlleta la qual donaran als clients que facin una compra igual o superior a 20€ en el seu establiment i aquests hauran d’omplir les seues dades per tal d’entrar en el sorteig. En finalitzar la campanya el dia 31 d’octubre seran els comerciants qui portaran les butlletes a l’Oficina AFIC, situada al carrer Sant Ramón s/n, i serà el dia 7 de novembre quan es celebrarà el sorteig a l’Ajuntament i es coneixeran els guanyadors dels 10 xecs de 100€ cadascun.

Fontanet ha apuntat, que des de la Regidoria de Comerç es valora molt positivament l’anterior edició ja que molts comerços es van adherir a la iniciativa, els quals no es necessari que tornen a inscriure’s per a participar, però si hauran d’inscriure’s aquells comerços que no van poder participar en l’anterior edició, si volen fer-ho en aquesta, a les Oficines de l’AFIC al carrer Sant Ramon s/n.

Des de la Regidoria de Comerç es treballa per tirar endavant amb el comerç local portant a terme diverses accions per a tots els comerços, sense distincions i ajudant a les diverses associacions. A més, Domènec Fontanet, regidor d’Activitat Econòmica, Turisme, Comerç i Consum ha informat que des de la regidoria escolten qualsevol suggeriment per part de la ciutadania i es tracta de donar suport a totes les iniciatives que es proposen sempre amb l’objectiu d’afavorir, promocionar i fidelitzar el comerç local de la ciutat de Vinaròs.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here