• En la festa dels innocents, l’associació de veïns MIGJORN ha volgut tornar a fer la reivindicació que els més innocents no poden fer, o no els deixen, que també:  Els xiquets i xiquetes que van a l’escola Jaume I.

Un nou any hem fet la posada d’una primera peça de l’escola que ha de ser i que de moment no és. Sí, l’escola Jaume I. Un any vam posar la primera pedra, un altre la primera rajola, la primera finestra … avui i per decisió unànime de la junta s’ha posat la primera TEULA. Aquella que els ha de tapar el sostre, teula que els protegirà dels aiguats, de la humitat i fins i tot del sol i del vent. Perquè els volem ben a cobert i ben resguardats.

Esperem que aquest 2018 siga l’últim any de la col·locació de primeres històries en matèria escolar i que, tal com s’han compromés, comencen d’una vegada per totes les obres i en no massa temps puguem veure com el nou edifici pren forma i s’alça per acollir als seus alumnes. I que els xiquets i xiquetes que van a aquesta escola puguen gaudir de la bona ensenyança dels seus mestres en el lloc que pertoca, fora dels barracons.

Vinaròs, 28 de desembre de 2018.