• La candidata socialista anuncia la seua proposta de sol·licitar la inclusió del municipi en el Circuit Valencià de Cultura per a impulsar el recinte “infrautilitzat”

El PSPV-PSOE de Peníscola potenciarà l’activitat de l’Auditori i Palau de Congressos amb la confecció “d’una programació anual variada i de qualitat”. Per a això, la candidata socialista a l’Alcaldia, Isabel Esbrí, ha avançat que sol·licitarà l’adscripció de l’Ajuntament en el Circuit Cultural Valencià, la qual cosa permetrà a la localitat “optar a la gran multitud d’espectacles de primer ordre disponibles en el seu catàleg artístic”.

“Comptem amb unes infraestructures culturals de primer ordre, però, no obstant això, estan infrautilitzades des del mateix moment de la seua inauguració”, ha assegurat. Davant aquesta situació, Esbrí ha avançat que “treballarem per a posicionar el nostre poble com un referent cultural a nivell valencià. Peníscola té un potencial enorme i cal saber esprémer-lo al màxim”.

‘PENÍSCOLA, CIUTAT DE CONGRESSOS’

Així mateix, la candidata socialista també ha anunciat que promourà la marca ‘Ciutat de Congressos’ per al municipi, “una marca que ajudarà a posicionar Peníscola i la província com a punt de trobada científica, econòmic i cultural. La repercussió seria molt positiva. Tenim les infraestructures, però no la voluntat política dels nostres representants polítics locals”, ha lamentat. “Això ha de canviar i canviarà”, ha sentenciat.