EL NEDADOR DE BENICARLÓ JOAN FERRAN BARRACHINA VA TINDRE UNA BONA ACTUACIÓ EN LA COPA D’ESPANYA DE CLUBS DE PRIMERA DIVISIÓ A BARCELONA.

 

Els passats 21-23 de Desembre de 2017, a la piscina olímpica del club Sant Andreu de Barcelona es va disputar la copa d’Espanya de clubs de primera divisió, on, representant a la comunitat valenciana, participaren els equips masculins del FERCA de València i el Castàlia de Castelló.

El nedador Joan Ferran Barrachina, format al Club Natació Benicarló, va tindre una gran actuació personal, que li va donar molts punts al seu equip actual, el FERCA , que va acabar en la quarta posició final.

L’altre equip valencià, el CASTÀLIA no va poder mantindre la categoria enguany i va descendre a segona divisió.

Barrachina, de 23 anys, va aconseguir les millors marques de la seua carrera esportiva als 50 esquena (mínima nacional absoluta), amb 28.03 E i als 100 esquena, amb 59.36 E. També va fer bones marques als 200 esquena i als 200 papallona.

El Benicarlando torna a assegurar-se el dret de participar als propers nacionals absoluts d’enguany, on està ja classificat, per 16ª vegada, als 50 i 200 esquena.