• Josep Martí Gómez, Premi Nacional de Periodisme Cultural, i Fabricio Caivano, referent en renovació pedagògica, han format part del jurat d’aquest concurs
  • Gemma Morralla, Laia Obiol i Laura Guardiola han escrit els millors relats de les seccions juvenil, infantil i tuits-relats respectivament

 

Morella ha entregat el premi Sergio Beser a Jordi Osma del 5é Concurs de microrelats organitzat per Comunicacions dels Ports. L’acte ha comptat amb la presència de Josep Martí Gómez, Premi Nacional de Periodisme Cultural i nascut a Morella, i amb Fabricio Caivano, un referent quant a la renovació pedagògica i s’ha celebrat a la Sala del Justícia de l’ajuntament. Així, Silenci d’amor ha sigut el millor microrelat d’aquesta edició.

D’altra banda, Diari d’un infern, de Gemma Morralla, ha sigut el guanyador de la secció juvenil, Un cor molt gran, de Laia Obiol, de la secció infantil i Laura Guardiola ha escrit el millor tuit-relat amb El cotxe-correus. D’aquesta manera, es posa fi a la 5a edició d’aquest concurs el qual millora cada any i creix el nombre de participants.

Rocío Querol, Regidora de Cultura, ha destacat que “la presència de Josep Martí Gómez i Fabricio Caivano dóna molt de nivell al concurs de microrelats. D’aquesta manera, els participants s’han d’esforçar per a sorprendre i agradar al jurat”. Rocío també ha agraït a “Comunicacions dels Ports que organitze activitats culturals que amplien l’oferta de Morella”.

Morella, 29 d’abril de 2018