NOTA DE PREMSA

 

 

  • Josep Barberà ha estat escollit cap de llista d’Esquerra Republicana Benicarló per a les pròximes eleccions municipals, que tindran lloc el maig de 2019. L’assemblea local ha triat de forma unànime l’actual president d’ERPV i regidor de l’Ajuntament de Benicarló.

 

“Barberà representa de forma molt transparent els valors d’Esquerra Republicana, i més encara si tenim en compte la seua tasca com a regidor de Cultura. La dedicació cap al País Valencià, l’art i la cultura com a instrument de canvi social i la voluntat de posar Benicarló com a referent en aquest àmbit el converteixen en el millor candidat possible per a encapçalar la nostra llista”, valorava Miquel Iruela, president local d’ERPV. “És un primer pas estratègic per a les eleccions vinents, però esperem trobar-nos encara amb molts altres actors, partits i persones, que estiguen disposades a sumar per Benicarló”, concloïa.

 

Després d’agrair el seu nomenament, Josep Barberà també advocava per iniciar els contactes amb altres formacions progressistes: “en 2015 l’esquerra va ser l’elecció majoritària a Benicarló, comptant els vots dels partits que no van aconseguir representació a l’Ajuntament. Hem posat les bases del canvi a la nostra ciutat. No podem llançar esta oportunitat. La coalició Compromís-ERPV s’ha demostrat útil, com també el pacte de govern amb el PSOE. Per tant, des d’Esquerra Republicana hem de seguir eixamplant cap a una candidatura el més àmplia possible que falque un govern progressista a Benicarló”.