Esquerra Republicana del País Valencià ha renovat la seua executiva en un Congrés Extraordinari que s’ha celebrat hui dissabte a Simat de la Valldigna i en el que Josep Barberà ha revalidat la confiança de la militància per presidir el partit els pròxims quatre anys al capdavant d’una executiva renovada.

Abans del Congrés, aquest matí ha tingut lloc la Conferència Política on s’ha aprovat la Ponència de Simat, el text que regirà Esquerra durant aquest període.

Josep Barberà ha fet una crida al partit “a implementar la ponència”, un text que replega la unió entre Esquerra Republicana del País Valencià i Esquerra Valenciana, les dos forces del valencianisme republicà històric. El president d’Esquerra ha insistit en la necessitat d’explicar i de dur a terme polítiques d’esquerres des del republicanisme que situen el País Valencià al centre de l’acció política. Per a Barberà “tenim molta feina a fer i un període electoral al davant molt difícil des del punt de vista ideològic, especialment les eleccions autonòmiques en el qual s’haurà de donar una recomposició de l’esquerra”.

El dirigent republicà també s’ha referit a les eleccions europees i la candidatura que encapçalarà Oriol Junqueras, unes eleccions fonamentals en les quals les valencianes i els valencians “podrem votar un home, l’Oriol, honest i que ja sabem que és capaç de fonar-ho tot pel seu País i per les idees que defensa”.

La nova executiva d’Esquerra està conformada per:
Josep Barberà: President.
Francesc Sanxis: Secretari d’Organització.
Elo Chamarro: Secretària de Finances.
Júlia Andrés: Secretària de les Dones.
Núria Arnau: Secretària d’Imatge i Comunicació.
Domènec García: Secretari de Política Municipal i Coordinació Sectorial.
Pilar Navarro: Secretària de Relacions Institucionals.
Jaume Ferrà: Secretari d’Agents Socials.
Joanfran Martínez: Secretari de Polítiques Públiques.
Patrícia Minyana: Secretària de Coordinació Territorial.
Joande Martínes: Secretari de Política Territorial.
Miquel Iruela: Secretari de Formació.
Dani Galvany: Secretari d’Acció Política.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here