• La Nit de la Cultura 2018 organitzada per l’Associació Cultural Amics de Vinaròs va lliurar divendres a la nit el premi del X Certamen d’Aquarel·la Puig Roda  i el X Premi d’Investigació Històrica Borràs Jarque.

L’obra “El Mediterráneo, un mar de esperanza. Aproximación a las exportaciones marítimas desde Vinaròs a València (embarcaciones, productos y comerciants) entre 1626-1650” del doctor en història  Roberto Blanes Andrés, ha resultat guanyadora del premi d’investigació històrica Borràs Jarque, mentre que el pintor manxec resident a Ciudad Real,Juan Saturio va rebre el premi del certamen d’aquarel·la Gabriel Puig Roda amb la seva obra “DC-3 1973″.

En el transcurs de l’acte es presentava també el Calendari de Ciutadanes de Vinarossenques en el qual a través de dotze dones, l’associació cultural ret homenatge a totes les dones de la localitat. En l’acte van estar presents el diputat autonòmic Juan Bautista Juan i el regidor de Cultura, Marc Albella, que van lliurar els premis, entre altres autoritats municipals.

La nit va ser amenitzada pel cantautor valencià Paco Muñoz, acompanyat de la veu de Ina Martí.

[ngg src=”galleries” ids=”48″ display=”basic_thumbnail”]