Amb l’objectiu de facilitar l’estudi en època d’exàmens, la Biblioteca Manel Garcia Grau obrirà els dies 3, 10 i 17 de juny de 10.00 a 13.00 hores. La voluntat de la Regidoria de Cultura és poder ampliar el servei a tots els dissabtes de l’any.

L’Ajuntament de Benicarló ha decidit ampliar l’horari d’obertura de la Biblioteca Manel Garcia Grau de cara als exàmens finals de la universitat i de l’institut. D’aquesta manera, durant els dissabtes 3, 10 i 17 de juny, les portes de la Biblioteca estaran obertes des de les 10.00 a les 13.00 hores, per tal que els joves que vulguen puguen estudiar en un espai públic i adequat.

El regidor de Cultura, Josep Barberà, ha apuntat que «són molts els joves que durant el mes de juny incrementen les hores d’estudi i necessiten un espai adequat» i ha remarcat que «amb aquesta ampliació d’horari els oferim la possibilitat de quedar-se a Benicarló, sense necessitat de traslladar-se a les biblioteques universitàries».

No obstant això, el regidor ha reconegut que «actualment la Biblioteca té necessitats de personal que ens impedeixen obrir tots els dissabtes de l’any» però ha assegurat que «estem treballant per tal d’ampliar la plantilla i oferir un millor servei».

Actualment, la Biblioteca obri de dilluns a divendres ininterrompudament de les 9.00 a les 20.00 hores.