La candidata a del PSPV-PSOE a l’alcaldia de Peníscola, Isabel Esbrí, destaca que, “ara sí, gràcies a Pedro Sánchez, podran arribar a la localitat milers de turistes”

0

EL BON GOVERN PSOE

  • Considera que l’acord aconseguit entre el Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana per a declarar la ruta aèria Madrid-Castelló com a Obligació de Servei Públic és de vital importància per al sector turístic peñiscolano. Destaca que Rajoy es va negar a donar aquest pas durant els seus 6 anys i mig en Moncloa.
  • Recorda que quasi tot el turisme internacional arriba a Espanya a través de l’aeroport de Madrid-Barajas i creu que el fet que hi haja vols directes entre Madrid i Castelló suposa una oportunitat d’or per a una localitat com Peníscola

 

07/10/2018.-

La portaveu del Grup Municipal Socialista de Peníscola i candidata a l’alcaldia, Isabel Esbrí, ha mostrat la seua satisfacció per l’acord aconseguit fa uns dies en Moncloa entre el Presidente del Govern, Pedro Sánchez, i el President de la Generalitat, Ximo Puig, pel qual es declararà la nova ruta aèria entre MadrId i Castelló com a Obligació de Servei Públic.

Es tracta d’una gran notícia que ha sigut molt bé acollida per tot el sector turístic de la província i, molt especialment, pel de Peníscola “perquè a partir d’ara sí que serà veritat que podran venir milers de turistes cada any per a gaudir de les nostres immillorables platges, el nostre clima, la nostra gastronomia i, per descomptat, el castell del Papa Lluna”.

Esbrí creu que el canvi de govern que es va produir amb la moció de censura “ha suposat una molt bona notícia per a una ciutat com Peníscola, en l’economia de la qual el turisme té un paper tan destacat”. Sobre aquest tema, recorda que “després de tanta propaganda com va fer el Partit Popular durant anys amb l’aeroport, la veritat és que Rajoy es va marxar del govern sense declarar com a Obligació de Servei Públic la ruta entre Castelló i Madrid”.

La representant del PSPV-PSOE assegura que no encerta a entendre els motius que van portar als governs del PP a donar l’esquena a l’aeroport de Castelló “i a deixar en dubte a l’alcalde de Peníscola pel PP i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, qui va estar molts anys anunciat l’arribada massiva de turistes sense que mai es produïra l’increment esperat en el nombre de visites. Sense l’aprovació de l’Obligació de Servei Públic era senzillament, impossible”.

Esbrí ha afegit que  “quasi tot el turisme internacional arriba a Espanya a través de l’aeroport de Madrid-Barajas i el fet que hi haja vols directes entre Madrid i Castelló suposa una oportunitat d’or per a una localitat com Peníscola”.

Ha finalitzat dient que amb Pedro Sánchez com a President, “afortundament, les coses han canviat i per a molt bé, també a la província de Castelló”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here