La col·laboració ciutadana, clau per frustrar dos robatoris amb força a Amposta

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Dos joves, de 23 anys i de 26 anys d’edat, han estat detinguts com a presumptes autors de robatoris amb força al ser sorpresos al moment de cometre els fets delictius.

En el primer robatori, ocorregut durant la matinada del dissabte dia 7 de gener, un jove de 23 anys va ser localitzat amagat a l’accés d’un establiment d’alimentació ubicat al carrer Lope de Vega desprès d’haver forçat la reixa d’entrada.

En el segon fet, succeït aquesta mateixa matinada, un jove de 26 anys ha estat sorprès a l’interior d’un locutori ubicat al carrer Parlament, al qual havia accedit fracturant el vidre de la porta d’entrada. El jove, el qual ha intentat fugir al ser localitzat pels membres de la Policia Local d’Amposta, ha pogut ser interceptat i detingut a les proximitats de l’establiment. Al moment de la detenció se li han localitzat diversos objectes que podrien haver estat sostrets.

Ambdues detencions s’han pogut realitzar gràcies a la col·laboració ciutadana.

L’arrestat dissabte ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat de guàrdia d’Amposta. El segon detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

Explora más

Vinaros
12:34 am, April 16, 2024
temperature icon 18°C
L: 18° H: 18°
Feels like 17.17 °C cielo claro
Humidity 62 %
Pressure1018 mb
Wind 7 Km/h