• La consellera de Sanitat confirma que Ana Arizón continua com a directora de l’hospital i anuncia mesures per incentivar a que vinguen especialistes

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, va asegurar ahir a la seu del PSPV Vinaròs, que s’estan plantejant solucions per a la falta d’especialistes a l’hospital. La consellera va reconéixer que “costa molt que es cobreixin les places” però va anunciar la posada en marxa de “mesures per a incentivar que els professionals vinguen a Vinaròs”, com una major baremació o la incentivació amb recursos econòmics, entre d’altres.

A banda de la contractació d’una empresa per fer-se’n càrrec de la falta de radiòlegs, Barceló va reconèixer que hi ha al centre una carencia d’anestesistes.

Quant a la proposta de les associacions veïnals de canviar la tipologia de l’hospital i passada de ser comarcal a general per a pal·liar la falta d’especialistes que “és una cosa molt complicada; no es pot convertir així com així un hospital comarcal en general perquè entre altres coses no tenim suficient població per a fer aquesta reconversió”.

La consellera també va assegurar que la gerent Ana Arizón, de la qual es va publicar que havia presentat la seva dimissió “segueix en el seu càrrec” com a directora del centre.