• Dins dels actes per commemorar el Dia Universal de la Infància i amb la participació dels equips de Serveis Socials dels municipis integrants

La Coordinadora del Menor del Baix Maestrat ha presentat avui al CESAL d’Alcossebre la revista digital “Hem parlat, escolteu”, dins dels actes per commemorar el Dia Universal de la Infància. La Coordinadora està integrada pels municipis d’Alcalà de Xivert- Alcosebre, Benicarló, Mancomunitat Baix Maestrat (Traiguera, Càlig, Canet lo Roig, la Jana, Sant Rafael i Rossell), Mancomunitat Castelló Nord (Sant Mateu, Catí, Cervera del Maestre, la Salzadella, Sant Jordi, Xert), Peníscola i Vinaròs. La revista recull dibuixos i redaccions de xiquets i xiquetes de la comarca sobre qüestions com el medi ambient, l’esport, la família o la igualtat i ha tingut, com a principal objectiu, afavorir el dret a l’expressió dels nens i nenes i que es tinguen en compte les seues opinions. La presidenta de la Coordinadora del Menor, Belén Pomar, ha destacat que “tenim la responsabilitat i obligació d’escoltar-los perquè una societat que té cura a la infància és una societat de futur”.

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha destacat “la tasca desenvolupada per la Coordinadora del Menor, des de la seua creació fa vint anys, en què ha aconseguit tenir un mapa de necessitats a nivell comarcal i unir esforços per oferir una millor atenció als menors”.

A l’acte han assistit també la regidora de Política Social de Vinaròs, Berta Domènech i la regidora de Benestar Social d’Alcalà-Alcossebre, Marien Traver, així com integrants dels equips de Serveis Socials dels municipis que formen part en la Coordinadora del Menor del Baix Maestrat.