• La diputada de Medi Natural, María Jiménez, ha fet entrega del material als ajuntaments de Culla, Albocàsser, Cabanes i Borriol

La Diputació de Castelló ha culminat hui mateix el repartiment dels últims panells informatius que des del departament de Medi Natural s’han editat per a posar en valor i promoure el coneixement dels arbres més singulars i representatius de la geografia castellonenca. La diputada de l’àrea, María Jiménez, ha estat la responsable de fer l’entrega dels taulers als representants municipals de Culla, Albocàsser, Cabanes i Borriol, que a partir de hui restaran ubicats al costat d’aquests monuments naturals “perquè tothom puga conéixer el pes de la seua història i les característiques d’aquests arbres que formen part intrínseca del nostre patrimoni més valuós”, ha afegit Jiménez. L’acte simbòlic d’entrega s’ha unit a la visita als exemplars.

Amb aquests quatre nous panells, ja són 20 els que ha repartit la Diputació de Castelló des de principis d’any. Per a Jiménez es tracta d’una manera “de fer respectar el nostre entorn, tan ric paisajísticament parlant, i de promoure el seu coneixement, per això s’han elaborat de forma didàctica perquè grans i menuts aprenguen junts”.