• La prestigiosa empresa, que porta des de la primavera treballant en un nou concepte de marca per al Patronat Provincial de Turisme, està liderada per Pepe Gimeno, que ha aconseguit recentment el Premi Nacional de Disseny 2020
  • El president de la Diputació, José Martí, ha destacat el “intens treball” de Gimeno Gràfic per “donar un impuls a la marca”, que estarà llesta durant 2021

 

La Diputació de Castelló ha encarregat al prestigiós estudi Gimeno Gráfic la renovació de la marca del Patronat Provincial de Turisme “per a donar un nou impuls a la imatge de la província i aconseguir un nou emblema que reflecteix un destí modern i de qualitat”.

Així ho ha destacat el president de la Diputació de Castelló, José Martí, qui, juntament amb la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha mantingut una reunió de treball amb Pepe Gimeno, responsable de Gimeno Gràfic, estudi que porta treballant des d’aquesta primavera en un concepte que “trencarà totalment amb l’actual marca”, com ha assenyalat la diputada provincial.

José Martí ha destacat la rellevància de “treballar amb una empresa tan reconeguda a nivell internacional”, mostrant-se en aquest sentit convençut de “poder comptar a curt termini amb una marca de qualitat i de llarg recorregut”. Tant el president de la Diputació com la diputada provincial han felicitat a Pepe Gimeno –acompanyat en la reunió pel dissenyador Ricardo Cañizares- per haver aconseguit recentment el Premi Nacional de Disseny 2020, “la qual cosa dóna bona mostra que estem en les millors mans”.

Gimeno Gráfic està treballant en la renovació total de l’actual marca, que l’any que ve complirà ja deu anys. “L’objectiu és que estiga totalment definida, amb un complet desenvolupament de submarques i promoció que es presentara en breu per a entrar en ús en 2021”, ha explicat Virginia Martí.

L’origen de Gimeno Gràfic es remunta a 1986, any en què Pepe Gimeno obri el seu propi estudi. Alguns dels treballs realitzats en aquesta primera època s’han convertit en icones en els àmbits per als quals han sigut creats, com és el cas del Símbol Turístic de la Comunitat Valenciana i la seua famosa Palmera.