El Partit Popular ha sigut el clar guanyador de les eleccions generals d’aquest 10 de Novembre. El partit de Pablo Casado ha aconseguit el 31,33% dels vots a aquesta localitat, augmentant així tant en porcentatge de vots com en nombre de vots envers les eleccions del 28 d’abril.

En segona posició, i amb una gran pujada de vots, se situa VOX. El partit d’ultradreta ha aconseguit el 21,28% de vots i 648 vots, assolint així una majoria de la dreta a la ciutat de Peñíscola.

En tercera posició trobem al PSOE, que ha patit una davallada tant de vots com de punts percentuals. El partit que es troba en aquests moments a la Moncloa ha aconseguit el 20,10% dels vots i la confiança de 612 electors de Peñíscola.

En quarta posició se situa Unides Podem, que ha aconseguit el 10,41%, mentre que en cinquena posició i a poca distància trobem la candidatura de Més Compromís, que ha aconseguit un 8,01% dels vots.

Finalment, trobem a Ciutadans en una discreta sexa posició. En comparació a les eleccions del passat 28 d’abril, el partit taronja ha perdut més de la meitat dels vots i del percentatge que va aconseguir, fins quedar-se amb 164 vots i el 5,39%.