La tarda de dissabte 15 de febrer, a l’Auditori Pere Mercader, ha tingut lloc l’Exaltació de la Falla “El Caduf“, que planta el seu monument a les rodalies de la Plaça Constitució de la ciutat, comença l’acte ambamb la interpretació del Pasdoble Falla El Caduf a càrrec de la Banda de Música” Ciutat de Benicarló .

El fil conductor de l’acte han estat Georgina Igual, Carlos Delshorts, que han estat acompanyats pels nens Ana Roldán i Luís Martínez.

Càrrecs 2020 
  • Fallera Major: María Asunción Madorrán Broquetas
  • Fallera Major Infantil: Júlia Reverter Roca
  • Faller Major Infantil: Ferran Roldán Martínez
  • Padrina de la Falla: María José Urrutia Garrido
  • Dama del Foc: Lorena García Julian
  • Mantenidor: Javier Fuentes Urtiaga
  • President:  Jose Francisco Palomo Moros
  • Andrea Simó Zaragozá i Rocío Martínez Montaña, representants a la Junta Local Fallera com a Falleres Majors de Benicarló
Excel·lent i emotiu discurs del’ Mantenidor de la Falla, que ha sabut transmetre les seves vivències, història i vinculació amb la Falla.

Homenatge de l’Associació Gastronòmica La Olla de la Plana, Penya Calagurritana de Calahorra, Reina de les Festes Patronals de la Ciutat, acompanyada pel regidor de Falles, Comissions Falleres Germanes i han tancat els homenatges les Falleres Majors i les seues respectives Corts d’Honor, acompanyades per Fede i Ernesto, a qui Luís Martínez ha dedicat unes boniques i emotives paraules cap a totes elles, atès que ell va ser el President Infantil de la Falla “El Caduf” 2018.
 
A la Fallera Major la va acompanyar el president honorífic i fundador, Juan Montaña Altadill que es mostra molt orgullós de la seua falla i també que la seva néta Rocio, que ostenta el càrrec de Fallera Major Infantil de Benicarló.

La Penya Calagurritana de Calahorra, ha fet lliurament de la Clau de Casal de la Penya a la Falla i ha avançat que José Francisco Palomo, serà el President Honorífic de la Penya a Calahorra les properes Festes. Fa 37 anys que mantenen amistat amb la Penya Calagurritana
 
Emoció del President de la Falla, que ha dedicat unes paraules i va demanar un fort aplaudiment per a tots aquells que ja no es troben entre nosaltres i allà on estiguin segur escoltaran aquest fort aplaudinent.