• La falla Els Cremats ha rebut el reconeixement per part de Creu Roja per la seua col·laboració amb l’entitat en la campanya d’Ajuda Alimentaria del Fons Europeu d’ajuda als més desfavorits.

Donades les restriccions provocades per la Covid-19, les reunions presencials i la resta d’activitats del calendari faller van quedar suspeses, per tant la falla va posar a disposició de Creu Roja de Benicarló la seua seu social per tal que la ONG poguera fer ús.

Gràcies a aquesta col·laboració moltes famílies de Benicarló s’han beneficiat d’aquestes ajudes, més necessàries que mai, arribant a repartir un total de 30.000 kg d’aliments.

Creu Roja per la seua part s’ha fet responsable del compliment de les mesures establides pels protocols covid i gràcies a la gran tasca dels voluntaris s´hi ha aconseguit l’objectiu.

Cal destacar que Els Cremats sempre s´han caracteritzat per ser una entitat cultural molt activa però a la vegada col·laborativa en tot el teixit associatiu benicarlando demostrant una vegada mes que les falles no sols són festa sinó també solidàries.

Per tot això, els copresidents Alejandro Mustieles i Juanvi Gasulla i en representació de tota la comissió, recollien l’agraïment de la mà de José María Garcia, president de Creu Roja Benicarló.