El local multifuncional de Canet lo Roig tornarà a acollir, per segon any consecutiu, la celebració de la Fira d’Abril. L’èxit de participació de la passada edició, ha animat als Quintos 2019 a repetir l’experiència que van inaugurar els seus antecessors i, amb el suport de l’Ajuntament, han organitzat l’esdeveniment que tindrà lloc aquest dissabte, dia 13 d’abril.

L’espai s’ha decorat a l’estil de les típiques casetes andaluses i s’ha cuidat fins al més mínim detall per a portar un racó del recinte del Real de la Fira de Sevilla a Canet lo Roig. 

Per a recrear la tradicional celebració de la primavera sevillana s’han programat des de sessions de “rumbologia” fins a un espectacle i discomòbil a càrrec de Building Sound, que amenitzaran la vetllada amb un repertori de temes típics del folklore popular andalús, combinat amb els ritmes més actuals.

La cuina més popular de les casetes sevillanes també estarà present en la cita, amb tapes de calls, ensalada russa, mandonguilles, truita… El preu de la ració més la beguda serà de 3 euros. 

El recinte s’obrirà al públic a les 18 hores i també s’habilitarà un espai per als més petits de la casa, amb jocs i activitats infantils.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here