• El 30 de juny tindrà lloc una nova edició de la Fira de la Joventut, amb tallers, xarrades, demostracions i la recuperació de la cursa dels Autos Locos, una reivindicació dels joves benicarlandos. La Fira girarà al voltant de la tecnologia i es tancarà amb un concert de primer nivell que es desvetllarà pròximament.

La Regidoria de Joventut està ultimant els detalls de la Fira de la Joventut, una trobada amb voluntat comarcal que enguany s’ha programat per al 30 de juny i que tindrà com a un dels principals atractius la recuperació dels Autos Locos, una cursa que s’havia deixat de programar des de 2014 i que és una de les reivindicacions dels joves benicarlandos.

Les activitats, que enguany tindran com a temàtica comuna la tecnologia, es concentraran a la plaça de la Constitució i començaran a les 11.00 hores i s’allargaran fins a les 3.30 hores de la matinada. Durant tot el dia hi haurà tallers, xarrades, demostracions pràctiques i un dinar de germanor de pa i porta obert a tot el jovent. A més, durant tot el dia estaran instal·lats a la plaça diversos food trucks.

Ja per la nit, s’ha programat un concert a càrrec d’un conegut grup de pop-folk que es desvetllarà pròximament. I per tancar la Fira, la ja tradicional Nit dels Dj.

A partir del 19 de juny podreu consultar en aquest mateix web tots els detalls de la Fira (horaris, programació, etc.).