• Unes 3.000 persones s’han acostat a la mostra durant el cap de setmana

Canet lo Roig ha sigut el centre aquest cap de setmana de bona part de l’activitat comercial, gastronòmica i cultural del nord de la província. La XVII Fira de l’Oli i la VI Canetapa s’han posicionat com a recurs turístic de primer ordre i han atret a la localitat a milers de persones; en concret, uns 3.000 visitants s’han acostat a la mostra agroalimentària, seduïts per una àmplia oferta de productes, unes tapes delicioses i una programació enfocada al públic de totes les edats.

L’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, ha mostrat la seua satisfacció per l’elevada afluència de gent que ha acudit a la cita, “hi ha molt treball darrere i  veure tanta animació en el carrer és un gran orgull perquè demostra que en els pobles de l’interior tenim molt potencial i molt que aportar per a posar en valor el nostre territori”.

Pallarés ha inaugurat aquest matí una trobada de puntaires que ha congregat a unes 300 participants arribades de diferents municipis, “és una forma d’aportar el nostre gra d’arena per a conservar i impulsar l’artesania en les seues diferents manifestacions”, ha assenyalat.

Els xiquets i xiquetes de la comarca també han tingut un paper protagonista en la segona jornada de la fira; el centre social ha allotjat l’exposició “I want to be an artist” del CRA Araboga. Els artistes Óscar Forner “Move”, Sali García de Araoz i Sergi Cambrils han exercit de mestres i font d’inspiració per als 147 escolars que han plasmat els coneixements apresos en unes obres plenes de creativitat, originalitat i molt color. Els xicotets artistes també han exhibit les seves dots pictòriques en el taller que s’ha dut a terme en l’espai reservat per a les atraccions infantils.