• La Conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana ha resolt concedir a l’Ajuntament de Santa Magdalena una subvenció de més de 41.006 €, corresponent als programes EMPUJU i EMCUJU, per a la contractació de persones joves, durant el període d’un any i a jornada completa.

En aquest sentit, segons ha detallat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, “gràcies als 20.267 € de l´EMPUJU, contractarem a una persona graduada en Educació Infantil i un tècnic sociosanitari, mentre que a través de l´EMCUJU i dels 21.339 €, que rebrem, procedirem a la contractació  d’un tècnic superior en Educació Infantil”.

L’alcalde de Santa Magdalena recorda, que tots dos programes van dirigits a persones menors de 30 anys, amb les titulacions que es demanden des de l’Ajuntament de la localitat i que estiguen inscrites en LABORA i en el Sistema de Garantia Juvenil de la Comunitat Valenciana.

Les persones interessades han d’inscriure’s en LABORA (antic SERVEF), mentre que poden obtindre més informació a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena.