La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha resolt ja els programes de subvencions d’Ocupació destinats a la contractació de persones joves qualificades i no qualificades, EMCUJU i EMPUJU i en el cas de Sta. Magdalena s’han concedit un total de 70.762 €, dels quals, 36.348 €, corresponen a l´EMPUJU i 34.414 € al programa EMCUJU.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, comenta que: “estem molt satisfets amb la resolució d’aquesta subvenció, que ens permetrà contractar a 4 joves i mantenir d’aquesta manera els serveis públics pels quals hem apostat i seguirem apostant des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena”.

Les persones que desitgen optar a aquestes places hauran d’estar inscrites com a demandants d’ocupació en el SERVEF, dins dels programes t´Avalem i la durada del seu contracte serà de 12 mesos.

El primer edil magdalener, d’altra banda, agraeix “l’interès de la Conselleria d´Economia en l’engegada d’aquests programes, que permeten la contractació de joves i ens ajuden a lluitar contra el despoblament. De fet, en la seua visita a Sta. Magdalena, al conselleri li vam demanar una continuïtat als programes d’ocupació i la Generalitat ha complit”.