Vilafranca ha conclòs els seus festejos patronals amb una gran participació per part de veïns i visitants i una gran consciència social. Tal és així, que per primera vegada en la història dels festejos, el municipi ha comptat amb una representació igualitària, tant en la cort infantil com en la major, en la qual tots dos sexes han tingut el mateix protagonisme eliminant la figura de la Reina.

A més, s’ha habilitat un punt violeta contra la violència de gènere en el qual s’ha oferit informació i ajuda contra les agressions sexistes. Vilafranca aposta per eliminar qualsevol tipus de violència sexista de la localitat i, per a açò, realitza de forma periòdica diferents accions i campanyes de prevenció i conscienciació.

Quant a l’últim dia de festejos, es va poder conèixer la Vilafranca Modernista, participar en una divertida edició de Masterchef Junior, gaudir amb l’actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreires i, com no, participar en el ‘correfoc’ i espectacle fi de festes.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’agraeix el treball de la comissió de festes per l’organització de tota la setmana, també el de la comissió de penyes i pel seu treball i implicació a tots els col·lectius que han fet possibles els festejos així com a tots aquells que han visitat el municipi en aquests dies de festa.