• El Pavelló Poliesportiu ha reunit més de 200 persones amb discapacitat que han aprofitat per practicar tot tipus d’esports, des de futbol sala fins a boccia, tennis-taula o bàsquet. Un dinar de germanor servit pels alumnes del Centre Integrat Públic de Formació Professional ha tancat la jornada de convivència.

La pista central i l’annex semicobert del Pavelló Poliesportiu han acollit un any més la Jornada d’Esports Adaptats, una de les cites obligades de la programació del Mes dedicat a les persones amb discapacitat que pretén ser no només una jornada lúdica i esportiva sinó també un dia de convivència i germanor per donar visibilitat a la discapacitat i per demostrar que les persones amb discapacitat poden practicar qualsevol esport.

La trobada, que ha comptat amb la participació de les residències El Collet i Sant Francesc, el Centre Ocupacional IVASS El Maestrat i les entitats Cocemfe, Afanias, Afare i Ateneu, ha comptat amb una gran quantitat d’activitats esportives destinades a les persones amb discapacitat sensorial, que han pogut practicar boccia, tennis-taula o dominó. A més, s’ha preparat un taller de dansa i, per a tancar la jornada, s’han disputat un partit de futbol sala i un de bàsquet. Tot, per a reivindicar els drets de les persones amb discapacitat des d’una vessant més lúdica i festiva i obrir aquest tipus d’activitats al públic en general per tal de reforçar la seua integració social.

Enguany, les activitats han comptat amb la col·laboració dels alumnes del grau superior d’Atenció a persones en situació de dependència de l’IES Ramón Cid i dels professors i alumnes de l’Escola d’Hostaleria del Centre Integrat Públic de Formació Professional que, com cada any, també han participat en la jornada elaborant i servint el dinar de germanor que ha posat el punt i final a la jornada.

 

Consulteu aquí el programa detallat.