Aquesta 3ª Trobada De la colla que integradora persones amb alguna discapacitat es celebrarà a Valls, La Cuna del Castells i serà apadrinada per primera vegada en la Història per la Muixeranga de Vinaròs i COCEMFE

Tot està preparat per a que Aquest Diumenge 21 de Maig es Celebri aquesta tercera Diada de la Il·lusió amb un regust especial. Els Castellers de la Il·lusió porten 3 anys intentant aconseguir que el món casteller reconegui la seva tasca inclusiva i de treball per a que totes les persones amb les diferents situacions puguin fer castells sigui quina sigui la situació i ara semblen a prop de aconseguir-ho. Així ho van transmetre a la Muixeranga de Vinaròs quan la colla va ser acollida a la Nostra Ciutat, on amb l’estreta col·laboració amb COCEMFE vam aconseguir trencar les barreres físiques i reals de alguns membres de l’associació per a ser més inclusius, en exclusiva amb el seu President Ramón on va viure la seva primera experiència en fer figures Humanes sense importar les condicions que es tenen. No Hi Ha Barreres per a Res ! Aquest es un lema molt utilitzat pels Castellers de la Il·lusió. Moltes vegades ens han comentat que la Genial acollida a Vinaròs de la Colla Vallenca per part de Cocemfe, ajuntament i Muixeranga de Vinaròs, els ha fet pegar un salt en confiança, esforç, i qualitat que ha estat vital i important en la seva història.

La relació formada entre ambdues colles des de l’any passat fa que enguany haguem estat escollits la Muixeranga de Vinaròs com a colla padrina de la Seva diada, un privilegi que poques colles tenen l’honor de tindre. Amb força i ganes els castellers de la Il·lusió pretenen donar un gran salt i assolir per 1ª vegada un castell de 6 altures i nosaltres com a bons Vinarossencs els ajudarem en tot allò que estigue en la nostra ma i també intentarem fer una gran actuació en el seu honor com a reconeixement per el seu esforç diari de lluita contra la realitat i les barreres de la vida. Finalment la Muixeranga de Vinaròs voldria agrair als Castellers de la Il·lusió i COCEMFE per les lliçons de vida que ens ensenyen dia rere dia.

No Hi Ha Barreres per a Res !       Salut i Muixerangues !