oznor

NOTA DE PREMSA

  •  Des de les 20:30h fins a la 01:00h prop de 100 comerços romandran oberts per oferir una amplia gama de productes a la ciutadania

 

Vinaròs, 06/06/2018

La setmana vinent se celebrarà una nova edició de la Fashion Night, una cita ja consolidada al municipi, que cada any aconsegueix atraure centenars de persones per mostrar la variada oferta comercial que es pot trobar a la ciutat.

L’associació Vinaròs és Comerç, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, serà l’encarregada d’organitzar la Fashion Night que enguany arribarà a la seva setena edició. Una vegada més s’ha preparat una variada programació amb música en directe, animació infantil i gastronomia per tal d’ajudar a crear un bon ambient pel centre de la localitat.

Pel que fa a la participació enguany prop de 100 comerços es mantindran oberts fins a la 01:00h per mostrar als clients els seus productes i ofertes, a més, d’obsequiar-los amb petits detalls. Cal destacar que pel simple fet de comprar, en qualsevol dels comerços participants a la Fashion Night els clients entraran en el sorteig de sopars per a dues persones en els restaurants, Bergantín, Rafael lo Cristalero i Gastrobar Teruel.

El president de l’associació Vinaròs és Comerç, Juanjo Borràs, ha destacat que “sobretot s’ha d’incentivar als veïns perquè entren als establiments i com a novetat els comerciants repartiran bosses reutilitzables entre els clients”. D’altra banda, Borràs ha afegit que cada comerç oferirà la seva pròpia animació, com per exemple, desfilades de moda, exhibicions de perruquers o exposicions entre altres sorpreses.

La gastronomia també formarà part de la Fashion Night amb la participació dels restaurants Bergantín i Gastrobar Teruel que oferiran tapes originals més beguda a preus reduïts.

El regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha comentat que “des de l’Ajuntament sempre donaran suport a iniciatives com aquesta, que suposen la dinamització del centre comercial de la ciutat, i animava als veïns a apropar-se fins a Vinaròs per gaudir d’aquesta nit única, però sobretot per conèixer la variada oferta comercial que ofereix la ciutat”.