• Avui divendres, al saló de Plens de l’Ajuntament, han pres possessió del seu càrrec com a funcionaris en pràctiques sis nous agents de la Policia Local de Vinaròs.

 

  • A l’acte ha assistit l’alcalde, Guillem Alsina, per donar la benvinguda a les noves incorporacions.

Aquestes noves places sorgeixen després de la finalització el passat 30 de de desembre del concurs d’oposició fruit del procés de consolidació i estabilització temporal per a cobrir set places, les quals estaven inicialment cobertes per personal interí, complint amb això el mandat de la Llei de Coordinació de Policies Locals de la Comunitat Valenciana, que establia al principi, com a data límit el 31 de desembre de 2019 perquè els ajuntaments tinguessen en les seues plantilles personal interí.

Els nous policies iniciaran a partir del pròxim dilluns 27 de gener el 40é Curs Bàsic d’accés a la categoria d’agent a realitzar en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (*VASPE), amb una durada de 700 hores, tenint previst acabar a la fi del pròxim mes de juny. Una vegada superat el curs, s’incorporaran al seu lloc de treball a la Policia Local de Vinaròs, prenent en aquest moment la seua plaça en propietat com a funcionari de carrera.

L’Ajuntament de Vinaròs té previst que al llarg de l’any 2020, segurament durant el segon semestre, treure un nou procés selectiu d’un mínim de nou places en propietat d’agent de Policia Local, places que es troben ja incorporades en les ofertes d’ús de 2018 (4) i 2019 (2), així com les que s’uniran després de l’aprovació durant el primer semestre de la OPE del 2020, on està prevista la incorporació de com a mínim tres places més.