La presó d’Estremera retorna la carta que la secció local d’Alcanar d’Esquerra Republicana havia enviat a Oriol Junqueras

Just ahir que es van complir sis mesos de l’empresonament d’Oriol Junqueras, la secció local d’Alcanar d’Esquerra Republicana de Catalunya va rebre la carta “rehusada” pel Centre Penitenciari Madrid VII que uns mesos abans li havien adreçat al president del partit.

Això ha impossibilitat que, de moment, Oriol Junqueras no hagi pogut llegir l’emotiu escrit  dels amics i amigues d’Alcanar i les Cases on li expressaven la seua estima i  la voluntat de seguir reclamant la llibertat de tots els presos polítics catalans.

“Ahir va ser un dia trist per a la democràcia, un més, perquè a la situació d’injustícia que pateixen els empresonats i exiliats polítics catalans, se li sumen les formes amb que actuen les institucions espanyoles”. Ha manifestat l’alcalde republicà d’Alcanar i president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, Alfons Montserrat.

Montserrat ha afegit que “estem dolguts perquè se’ns ha impedit poder fer-li arribar una carta plena d’afecte, solidaritat i ànims a l’Oriol; un fet que evidencia la clara falta d’humanitat i de respecte d’aquells que han decidit retornar-la. Tanmateix persistirem i li farem arribar”.

Esquerra Republicana Alcanar