APORTANT SOLUCIONS

  • La portaveu socialista, Isabel Esbrí, creu que l’execució d’aquest projecte ajudaria a alleujar els problemes que es plantegen a l’estiu amb el carril bici del passeig nord.

 

27/09/2018.-

El Partit Socialista de Peníscola proposarà de cara a l’elaboració dels pressupostos 2019 un projecte d’enllumenat de la carretera vella que va de Peníscola a Benicarló. Així ho ha anunciat la portaveu del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de la localitat, Isabel Esbrí.

Esbrí, que també serà la candidata socialista a l’alcaldia en les eleccions municipals de 2019, considera que aquesta iniciativa pot contribuir a solucionar el problema que actualment existeix amb el carril bici del passeig nord, “que tants problemes sol originar tots els estius”.

Segons ha explicat, “quan la carretera estiga convenientment il·luminada, descendirà considerablement l’afluència de persones en la zona del carril bici del passeig nord”.

La portaveu del PSPV-PSOE espera que “en el seu últim any de mandat, l’alcalde Andrés Martínez i l’equip de govern del PP canvien d’actitud i tinguen en consideració la proposta que realitza el Grup Municipal Socialista, alguna cosa que no ha succeït en anys anteriors, com quan vam proposar la ubicació d’una font en la Tourist info de Peníscola”.

El termini perquè els grups polítics representats a l’Ajuntament de Peníscola presenten les seues propostes de cara als pressupostos municipals de 2019 acaba el pròxim dia 30 de setembre.