• L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena segueix avant amb les obres de remodelació del seu local social i escola de música. De fet, els treballs es troben ja en una fase molt avançada i estan a punt de concloure. En aquest sentit, ara s’està escometent tot el treball d’aïllament acústic per part d’una empresa especialitzada de la comarca.

 

Aquestes obres de millora i condicionament del local de l’Agrupació Musical estan finançades en un 80%, a través d’una subvenció de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Concretament, la conselleria  ha concedit a la banda de Sta. Magdalena 19.981,12€.

Els treballs, que s’estan duent a terme, consisteixen en la substitució de tota la il·luminació per una altra de major eficiència energètica, se suprimiran totes les barreres arquitectòniques i es farà totalment accessible el local per a les persones amb mobilitat reduïda, amb la instal·lació d’un salvaescales. Al mateix temps, s’ha realitzat un aseo adaptat i es millora l’acústica de tot el local, tal com  estableixen les disposicions de la Generalitat Valenciana, que regulen les Escoles de Música.