• L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena segueix avant amb les obres de remodelació del seu local social i escola de música. De fet, els treballs es troben ja en una fase molt avançada i estan a punt de concloure. En aquest sentit, ara s’està escometent tot el treball d’aïllament acústic per part d’una empresa especialitzada de la comarca.

 

Aquestes obres de millora i condicionament del local de l’Agrupació Musical estan finançades en un 80%, a través d’una subvenció de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Concretament, la conselleria  ha concedit a la banda de Sta. Magdalena 19.981,12€.

Els treballs, que s’estan duent a terme, consisteixen en la substitució de tota la il·luminació per una altra de major eficiència energètica, se suprimiran totes les barreres arquitectòniques i es farà totalment accessible el local per a les persones amb mobilitat reduïda, amb la instal·lació d’un salvaescales. Al mateix temps, s’ha realitzat un aseo adaptat i es millora l’acústica de tot el local, tal com  estableixen les disposicions de la Generalitat Valenciana, que regulen les Escoles de Música.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here