• El divendres 21 de juny, el col·legi La Salle es va vestir de gal·la per rendir homenatge als seus alumnes finalistes. Una celebració de significat especial ja que, aquest any, es complia 300 anys de la mort del nostre fundador, Sant Joan Baptista de La Salle i el 125 aniversari de la fundació del nostre col·legi a Benicarló.

La jornada es va iniciar amb una celebració d’acció de gràcies al col·legi de la Consolació, centre on la majoria dels finalistes van iniciar la seua vida escolar i on se’ls va imposar la insígnia de l’Associació d’Exalumnes de La Salle.

La celebració va continuar al col·legi on va tenir lloc l’acte acadèmic. En aquest, es va concedir el premi a l’excel·lència acadèmica als alumnes David Zaragozá Martí, que va obtenir el premi al millor expedient d’ESO i Carolina Vicente Tomás, premi al millor expedient de Batxillerat.

A més es va donar una menció honorífica als alumnes que han superat el 9 en el seu expedient acadèmic:  Domingo Lores Lavernié, alumne de Batxillerat, i als següents alumnes d’ESO, Francesc Torres Mañá (guanyador d’una beca d’estudi United World Colleges gràcies a la qual cursarà els propers dos cursos de Batxillerat Internacional al Regne Unit), Claudia Pedrosa Marchordom, Mª del Mar Anglés Lluch, Ana Cánovas Rovira (guanyadora d’una beca de la Fundació Amancio Ortega, que li permetrà estudiar el pròxim curs al Canadà), Paula París Bayarri, Luis Zaragozá Martí, Marie Roquet, Pablo Pérez Urquizu, Judit Carceller Sales i Marta Margalef Ballester.

Discursos d’acomiadament, plens de desitjos per al futur, entrega d’orles als alumnes, fotografies per al record… van completar l’acte on es va acomiadar a la 125 promoció de La Salle Benicarló.

hdr