NOTA DE PREMSA

  • Amb actitud dialogant, “però deixant sempre clar allò que no ens agrade perquè és el compromís que hem adquirit amb totes les persones que ens van votar el passat 26 de maig per a aconseguir una Peníscola de totes i tots, i no solament d’uns pocs.

La portaveu municipal del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Peníscola, Isabel Esbrí, ha anunciat durant la seua intervenció en la sessió constitutiva de la nova corporació que durant els pròxims 4 anys realitzarà “una oposició ferma, però justa”, perquè “des del minut 1 volem construir la nostra alternativa de govern que té com a objectiu principal aconseguir el més prompte possible una Peníscola de totes i tots, i no solament d’uns pocs”.

El Partit Socialista realitzarà una oposició lleial, però “dient sempre el que ens agrada i el que no, i realitzant totes aquelles propostes que considerem que poden contribuir a millorar la qualitat de vida de les veïnes i els veïns de Peníscola”.

Esbrí ha assenyalat que el PSPV-PSOE estarà obert al diàleg en tot moment però deixant clar que “res ni ningú ens callarà” perquè “tenim un compromís adquirit amb totes les persones que ens van votar el passat 26 de maig, amb el suport del qual guanyem una regidoria més i ens convertim en la segona força política de la localitat”.

“No van ser els resultats que esperàvem, però sabem que totes les dones i els homes que ens van votar ho van fer convençuts que treballarem intensament perquè la ciutat de Peníscola canvie. I no els defraudarem”. Ha assegurat que treballarà des del respecte i la responsabilitat, “amb molta energia”. I anteposant l’interés general de Peníscola a qualsevol altre interés partidista o personal.

La portaveu socialista ha donat l’enhorabona al Partit Popular i a l’alcalde Martínez pel triomf collit i ha agraït el treball realitzat pels qui hui han deixat de ser regidors de l’Ajuntament, amb un especial esment per al socialista, Óscar Ayza.

I ha finalitzat la seua intervenció amb una cita de Barack Obama: <<Sempre he cregut que l’esperança és aqueixa cosa obstinada dins de nosaltres que insisteix, malgrat totes les proves en contra, que una mica millor ens espera mentre tinguem el coratge de continuar aconseguint, de continuar treballant, de continuar lluitant>>. “Mai perdré aqueix coratge ni aqueixa esperança, ni aqueixes ganes de seguir avant”, ha dit.