La subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, ha visitat avui Vinaròs, on s’ha reunit amb l’equip de govern i ha signat el llibre de visites.

El govern local li ha traslladat diferents demandes en matèria de Costes, documentació i Carreteres. Ten ha dit que les peticions del consistori abans de que la carretera N-340a passe a ser  municipal són “lògiques i normals” ja que “es tracta de costos molt elevats i entenc que rebre aquesta carretera en males condicions restaria molta part del pressupost municipal”.

Una altra de les peticions que l’equip de govern ha realitzat a la subdelegada en matèria de carreteres per part de l’Ajuntament és l’adequació de la N-238, i també el possible trasllat de l’oficina de documentació i estrangeria a les dependències de la Casa del Mar.

Altres temes tractats durant la seva reunió amb l’equip de govern van ser demandes sobre actuacions en costes. Sobre aquest tema, Ten va dir que estan elaborant un document amb tota la informació i les prioritats de la localitat en aquest sentit que faran arribar a Costes.