• El municipi, com a destinació turística, la Policia Local, la Tourist Info i quatre empreses locals rebran el Compromís de Qualitat Turística que suposa implantar aquest sistema de gestió de la qualitat

 

Onze mesos després d’haver començat la implantació per part de la Regidoria de Turisme del SICTED- Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, per tal de millorar la qualitat turística tant del municipi com de les empreses locals d’Alcalà-Alcossebre, ja es veuen dels s fruits. Avui s’ha celebrat la taula de qualitat SICTED Alcalà-Alcossebre, presidida per la regidora de Turisme, Alejandra Roca, i en la qual estan representats Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme, la Cambra de Comerç de Castelló i l’Associació d’Empresaris Alcalà-Alcossebre, amb el tècnic municipal encarregat de la implantació. Els assistents a la reunió han valorat el procés de formació, avaluació i aplicació de mesures concretes que han fet possible que el municipi, com a destinació turística, la Tourist Info i quatre empreses de la localitat (Eurhostal, Chiringuito Las Fuentes, Oh La Lá Sabors i Alquileres Hamacas Las Fuentes) aconseguisquen el Compromís de Qualitat Turística, reconeixement que lliura la Secretaria d’Estat de Turisme. Aplicar el sistema SICTED suposa apostar la millora de la qualitat, a través d’un sistema de gestió integral implantat al model de negoci, atenció als clients, etc.

“És molt important seguir mantenint el nivell de màxim d’implicació entre l’Ajuntament i les empreses turístiques del nostre municipi. Això suposa que haja una aposta clara per consolidar-nos com a destinació turística i que les empreses se sumen a les diferents iniciatives que anem plantejant i que, en aquest cas, servisquen per promoure la competitivitat i la millora de la qualitat “, ha destacat la regidora Alejandra Roca que, en el transcurs de la taula de qualitat, ha enumerat les diferents accions que s’estan realitzant en aspectes com a contactes amb touroperadors, la campanya per a la promoció dels allotjaments turístics reglats o l’increment de la connectivitat de la destinació. Totes aquestes són iniciatives, amb la millora de la competitivitat i l’increment de la professionalització del sector turístic local, estan recollides en el Pla Estratègic de Turisme.