• La promoció consistirà a sortejar 3.000 euros entre els clients que emplenen una targeta amb tres compres de, com a mínim, 5 euros cadascuna. La campanya estarà vigent als comerços de Benicarló fins diumenge 1 de desembre.

La regidora de Comerç, Clara Cid, i el president de la Unió de Comerços de Benicarló, Adrián Palacio, han presentat aquest matí la promoció «Un Black Friday diferent», amb la qual es pretén aprofitar aquesta reconeguda promoció global per tal d’impulsar el xicotet comerç local. En aquest sentit, la regidora ha declarat que «tenim molts comerços de proximitat que donen vida als carrers i aposten per productes locals i els hem d’aprofitar».

El president de la Unió de Comerços ha detallat el funcionament de la promoció. Així, als clients que facen compres superiors a 5 euros en algun dels comerços adherits a la promoció, l’establiment els facilitarà la targeta promocional i els col·locarà un gomet que sumarà un punt. Una vegada aconseguits els tres punts requerits, els clients hauran d’entrar a les xarxes socials de Confecomerç CV (Facebook, Twitter, Instagram) i dir en què es gastarien els diners en cas de guanyar, a més de seguir la resta d’instruccions que es detallen en les publicacions.

Una vegada complits tots els punts, els clients entraran en un sorteig d’un premi valorat en 3.000 euros, per gastar-los en els comerços en què la persona va realitzar les compres. A més, és imprescindible que els participants conserven els tiquets de les compres per demostrar-les en cas de resultar guanyadors.

Aquesta campanya està configurada a través de la Confederació d’Empresaris del comerç, servicis i autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç CV), a la qual la Unió de Comerços de Benicarló està associada.