Select Page

Advertisement

L’Ajuntament adequarà el local de Tossal de les Figueres per a ubicar els cursos de restauració i pintura de la UP

L’Ajuntament adequarà el local de Tossal de les Figueres per a ubicar els cursos de restauració i pintura de la UP
  • El Ple ratificarà demà el decret d’alcaldia que sol·licita a la Diputació la inclusió del projecte en el Pla Castelló 135 de la Diputació. La remodelació inclou l’adequació de dos aules per a la Universitat Popular i un espai destinat a altres activitats culturals.

El curs de restauració de la Universitat Popular es podrà reprendre a partir del curs 2019-2020 al nou espai que s’adequarà al local de titularitat municipal situat al carrer del Tossal de les Figueres. El local comptarà també amb una aula per al curs de pintura, que es traslladarà des de l’actual ubicació, a la plaça de Sant Joan, i un espai per a altres activitats culturals.

El projecte de remodelació s’executarà amb càrrec al Pla Castelló 135, després que el Ple extraordinari i urgent convocat per a demà dimecres aprove previsiblement sol·licitar a la Diputació la inclusió de les obres en el Pla de Cooperació Provincial d’Obres i Serveis.

Amb aquest projecte, que té un pressupost de 147.619,99 euros, es donarà solució a una reivindicació de més de tres anys dels alumnes de restauració de la Universitat Popular. El curs es va haver d’eliminar de l’oferta formativa el curs 2016-2017 per la manca d’un espai adequat.

Notícies per WhatsApp

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

Què li sembla que Ximo Puig separe les eleccions autonòmiques de les municipals?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

Vídeos recents

Loading...