L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat en ple extraordinari de forma definitiva el pressupost del 2019, amb els vots favorables dels partits de l’equip de govern, el vot en contra del PP i l’abstenció de Acord Ciutadà i PVI. 

Els comptes han hagut de ser modificats i ara el pressupost d’aquest any és de 29.140.000 euros, en haver-se estimat una al·legació d’uns propietaris per a incloure el pagament de 431.398 euros de la sentència del PAI del Vinalab. El pagament es farà amb la solicitud d’un prèstec. 

Altres dues al·legacions en canvi, es van desestimar. Una va ser la  interposada per un propietari del PAI de la Guarderia sol·licitant la seva urbanització i una altra la presentada per un sindicat de la Policia Local demanant una modificació de la relació dels llocs de treball.

Els tres partits de l’oposició van considerar que ambdues alegacions haurien d’haver estat estimades. També van retraure a l’equip de govern que ja van avisar que els comptes haurien d’haver inclòs des d’un principi el pagament de la sentencia del PAI del Vinalab en ser la sentencia ferma, però des de l’equip de govern es va indicar que s’havia esperat a veure si s’acceptava el recurs de casació presentat, que finalment no va ser estimat.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here